<<< Látogasd meg Facebook oldalunkat is!!


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/sodiz/data/www/ottotuning.hu/templates/ottotuning/lib/framework/helper.layout.php on line 109

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/sodiz/data/www/ottotuning.hu/includes/application.php on line 536
Sony CDX-GT264MP

Sony CDX-GT264MP

Leírás

A Sony CDX-GT264 egy CD/MP3/WMA/AAC lejátszásra képes autórádió, amelyet felvérteztek egy előlapi AUX bemenettel, hogy hordozható zenelejátszóját, telefonját, vagy akár iPod/iPhone készülékét rácsatlakoztassa a 3,5mm JACK-es bemeneten keresztül. Zöld gombmegvilágítással és fehér kijelzővel rendelkezik. Természetesen elérhető piros gombmegvilágítással és fehér kijelzővel is CDX-GT260 néven.

1 DIN méretű MP3/WMA lejátszásra képes CD autórádió
Informatív, 1 soros, 13 szegmenses nagy kontrasztú kijelző
Levehető fekete előlap zöld színű kezelőgomb világítással

CD lejátszó:
Lejátszható formátum: Audio CD, MP3, WMA, AAC
Kiváló rezgéscsillapítású Drive-S mechanika

AUX aljzat:
Lejátszható formátumok: MP3/WMA

Rádióvevő:
18 FM/6 MW/6 LW programhely
RDS EON szolgáltatás (Radio Data System)
Ez a rendszer a digitális adatokat FM rádiójelekkel együttesen továbbítja. A készülék az alábbi önműködő RDS szolgáltatásokat használja:
- AF: Alternatív frekvenciaválasztás (ha egy csatornához több jel is elérhető, automatikusan kiválasztja a legerősebbet)
- TA/TP: Közlekedési információk (közlekedési hírekre kapcsol automatikusan)
- PTY: Műsortípusok (A pillanatnyi műsor típusát jelzi. Az állomások között műsortípus szerint is kereshet)
- CT: Pontos idő (automatikusan beállítja a pontos időt.)

Erősítő:
4 x 45 Wattos S-MOSFET erősítő (Fém-oxid szilícium térvezérelt tranzisztor) az erősítő végfokozatában használják. Nagy kimenő teljesítményt, széles frekvencia-visszaadást és minimális torzítást biztosít)
EQ3 (Integrált 3 sávos equalizer, mellyel műfaj szerint, precízen szabályozhatók az alacsony, középső és magas frekvenciák)
DM+ (Ez a funkció önműködően beállítja a magas és mély hangokat, kiválasztja a fázist és hozzáadja a felharmónikusokat a jobb hangzás eléréséhez. A digitális audio műsorszámok hangoptimalizáló eljáráson keresztül kerülnek lejátszásra a forrás tömörítettségi fokától függően)
1 pár 2 V előerősítő RCA kimenet háttér vagy szub meghajtáshoz
Alul és felül áteresztő szűrők a rugalmas egyedi hangzás kialakításához
Kormány távvezérlésre előkészítve (interfész szükséges).

0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Megosztás