<<< Látogasd meg Facebook oldalunkat is!!


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/sodiz/data/www/ottotuning.hu/templates/ottotuning/lib/framework/helper.layout.php on line 109

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/sodiz/data/www/ottotuning.hu/includes/application.php on line 536
T5 LED,led izzó, műszerfal világítás

T5 LED,led izzó, műszerfal világítás

Fogyasztói ár:

795 Ft/pár

Leírás

12 V-os

1. Jármű üzemi világításánál a KRESZ műszaki előírásai betartandóak, így helyzetjelző elől fehér, hátul piros színt, a féklámpa szintén piros fényt, az indexlámpa elől és hátul sárga fényt, a ködlámpa előre fehér fényt, hátrafelé (zárófényként) vörös fényt, a tolató lámpa fehér fényt, míg a tompított vagy a reflektor világítás hideg illetve meleg fehér fényt bocsáthat ki az előírásos megvilágítási területre, a szembejövők elvakításának el kerülése érdekében.

2. Jármű beltérben világításra bármilyen színű fény használható azonban a belső világítás sem álló, sem mozgó jármű esetében nem zavarhatja a jármű vezetőjét, és más a forgalomban résztvevő járművek vezetőit sem. A belső világítás semmiképpen nem lehet összekeverhető a jármű üzemi világításai közül egyikkel sem. A jármű beltéri világítása lehet megvilágító fény (pl.: műszerfal), irányfény (pl.: egy kapcsoló helyét világítja meg), vagy általános fény (pl.: kesztyűtartó, csomagtartó, utastér, lábtér).

3. Dekorációs fényre amennyiben azt a jármű beltérben alkalmazák, az előző pont szerinti megkötés vonatkozik. Külsőleg alkalmazott fényeknél az elhelyezést a Közlekedési Felügyelet engedélyezheti.

0.0/5 értékelés (0 szavazat)

Megosztás